معاون میراثفرهنگی گیلان، از بهرهبرداری از آزمایشگاه انسانشناسی به مناسبت هفته پژوهش در گیلان خبر داد و گفت: همه پژوهشگران داخلی و خارجی میتوانند از این آزمایشگاه استفاده کنند.
«ولی جهانی» در گفت وگو با ایسنا، یکی از نیازهای اساسی هر استان را یک موزه جهت نگهداری از اشیای عتیقه در آن استان دانست و گفت: هماکنون 47 هزار قلم اشیای عتیقه در موزههای استان گیلان نگهداری میشود.
وی افزود: با رایزنیهای انجام شده با دکتر نوبخت، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تمهیداتی اندیشیده شده که در مرکز استان موزه باستانشناسی و مردمشناسی شمال کشور ایجاد شود و امید میرود این امر به زودی تحقق یابد.
معاون میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان، با بیان اینکه 3000 اثر تاریخی در استان وجود دارد، گفت: از این تعداد 1070 اثر ثبت ملی شده است.
این مقام مسئول، بهرهبرداری از آزمایشگاه انسانشناسی با اختصاص اعتبار 2.5 میلیارد ریالی بهمناسبت هفته پژوهش در گیلان خبر داد و گفت: همه پژوهشگران داخلی و خارجی میتوانند از این آزمایشگاه استفاده کنند.
جهانی یادآور شد: در آزمایشگاه انسانشناسی همه اسکلتهای مکشوفه جمعآوری شده در استان گیلان در معرض دید پژوهشگران قرار میگیرد.
وی همچنین از بازسازی و مرمت قبور 700 ساله مشکوفه آستارا، ایجاد مرکز تفریحی و گردشگری ابریشم لاهیجان، احداث موزه ابریشم لنگرود و راهاندازی سایت موزه مردمشناسی املش خبر داد و خاطرنشان کرد: با کمک فرمانداری رودسر ساختمان آموزش و پرورش این شهرستان که در میدان اصلی شهر واقع شده و یکی از بناهای تاریخی محسوب میشود، میتواند بهعنوان موزه مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر